NEW PRIVATE HOME

This was new large detached home sited in a beautiful garden in Foxrock. Studio Brazil worked closely with Brazil Associates Architects on this home. It was a 4 bedroomed home with the main spaces being a private dining room, living room, TV room and a large kitchen, which opened out to a living area and outdoor dining terrace. Studio Brazil chose a muted colour palette through out, but highlighted the private dining area in a darker tone. A centrally located staircase is a feature in itself, as it is a curved glazed timber spiral stairs, roof lit from a large sky light above. The use of natural timber is repeated through out , on floors, kitchen and joinery. The bespoke joinery was designed or specified  by Studio Brazil Interiors, which included study, shelving units, wardrobes, children's desks and bathroom cabinetry. Studio Brazil Sourced all the lighting , tiling and timber floors throughout.